Що таке вітамін E?

Вітамін Е – це жиророзчинний вітамін, що міститься в багатьох продуктах харчування. Особливо багаті ним горіхи, насіння, оливкова та інші рослинні олії.
Одна із основних функцій вітаміну Е – захист клітинних мембран, а отже, підтримання цілісності клітинних структур в організмі.
Їжа (100 г)
Броколі (краще в сирому вигляді)
Червоний перець
Помідори черрі (у сирому вигляді)
Чорниці
Консервовані помідори
Яйця (варені)
Мигдаль
Арахіс
Насіння
Фундук
Фісташки
Вміст поживних речовин, мг
1,72
0,95
0,89
0,94
1,36
1,11
23,98
10,09
37
24,98
4,16

Популярні
публікації

INFO POPUP