Важливість вітаміну С для вагітних та їхніх малюків

Вітаміном С або аскорбіновою кислотою називають водорозчинний вітамін, що входить до складу більшості овочів й фруктів і життєво необхідний як вашому організмові, так і зростаючому організмові маляти. Особливо багаті на цей вітамін червоний перець, апельсини і броколі.
Їжа:
Броколі (парова чи сира)
Зелена або головчата капуста (в сирому вигляді)
Помідори (приготовані)
Червоний перець
Шпинат
Полуниці
Цитрусові (апельсини)
Апельсиновий сік
Порція:
100 г
100 г
100 г
100 г
100 г
100 г
100 г
1 великий стакан
Середній вміст поживних речовин (мкг):
79
45
30
126
30
57
42-52
40

Популярні
публікації

INFO POPUP